Besøk også butikken i Drøbak!

.

Vi flytter butikken fra Vestby Storsenter til 220 kvm store lokaler i Dyreløkkeveien 15, 1448 Drøbak. I flytteperioden vil vi kun være tilgjengelig på telefon, epost eller ved avtale. Fri frakt v. kjøp over 1 000 (Norgespakke). Telefon support 09.00-18.00 (man-lør.)

Reedin og Slingshot nå i butikk - få 15% prisavslag!

Surf1 elsker kitere! Men vi har ikke vært like elskverdige tilbake før nå. 

Endelig er butikken fylt opp med massevis av spennende kite-utstyr. Kiter, brett og barer fra Slingshot og Reedin er nå kommet til butikken vår i Vestby. Som et introduksjonstilbud til alle kitere, har vi satt ned prisene på alle kite-produkter fra Slingshot og Reedin med 15% til alle mottakere av vårt nyhetsbrev. Har du ikke meldt deg på ennå? Ingen fare - du mottar rabattkoden i første email om du melder deg på nederst på siden her. Skeptisk til å dele epost-adressen din? Vi deler selvsagt ikke adressen din med andre, men om du ønsker et godt tilbud uten å melde deg på nyhetsbrevet: Ta kontakt med oss, så løser vi det!

Slingshot er bl.a. kjent for å lage markedets mest holdbare kiter. Ikke bare oser det kvalitet av alt som har Slingshot-logoen på - de lager også mye av det kuleste og mest populære kiteutstyret som er å få tak i. Her snakker vi detaljer!

Reedin som merke, er helt nytt. Men de to karene bak merket, er blant kite-verdenens mest fremtredente profiler: Kevin Langeree og Damien Girardin har gått sammen med mål om å lage det beste og mest intuitive kiteutstyret på markedet. Reedin står for mye av det hotteste som er å få tak i innen kite. Og Surf1 er blant de første i verden som har fått Reedin på lager!

Se alle godsakene rabattkoden gjelder for på siden med alle varer fra Slingshot og Reedin. Du kan også ta kontakt for bestilling av varer vi ikke lagerfører.

 

Eldre artikler
Nyere artikler
Lukk

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søk

Handlevogn

Handlevognen din er tom
Handle nå