Besøk også butikken i Vestby!

Kort vei fra E6-en mellom Oslo og Larkollen / Hvaler / Svenskekysten.

Åpningstider butikk: man-fre 12:00-18:00. Lør: 10:00-18:00. Ring oss på: 989 93 646 for spørsmål. Fri frakt v. kjøp over 1 000 (Norgespakke).

Addicted - Norges nye actionsportbutikk - Surf - Snowboard - Sykkel - Skate - Klatring

Addicted er spesialisten på alle typer surf-sporter, snowboard, terrengsykkel, skate og klatring.

Vi fører utelukkende de beste merkene innen hver kategori slik at du skal få den aller beste opplevelsen når du surfer, skater, snowboarder, sykler eller klatrer. 

Innen surf, er vi din spesialist på Stand Up Paddling (SUP), Bølgesurfing, Windsurfing, Kiting, Wingsurfing og Foiling. 

Vi som driver butikken er selv dedikerte utøvere, tidligere bl.a. på internasjonalt nivå innen windsurfing, og som elsker å teste ut grensene våre innen de kategoriene vi representerer.

Vi er konstant på søken etter den ultimate følelsen, og vi tester stadig nye og gamle merker for alltid å være sikre på at vi kan hjelpe deg med det utstyret som gir deg den ultimate opplevelsen på surfbrettet, skateboardet, snowboardet, sykkelsetet eller i fjellveggen. Vi har fokus på sikkerhet, kvalitet og den gode opplevelsen slik at du kan konsentrere deg om å utvikle deg, leke og ikke minst holde deg varm og komfortabel slik at du kan holde på i timevis enten det er på vannet, fjellet eller i gata.

Vår misjon er å gi så mange vi kan den ultimate opplevelsen av natur og action til en fornuftig pris.

For å lykkes med dette, er vår nettbutikk åpen 24/7, og vår butikk like sør for Oslo, i Vestby Storsenter, har åpent 12-20 på hverdager og 10-18 på lørdager. I tillegg kan du booke time utenom åpningstiden for å få personlig veiledning og rådgiving - selvfølgelig helt gratis! For surfere, ligger butikken på vei til populære spoter som Jeløya, Larkollen, Hvaler og vår sårt savnede svenske vestkyst! Kom innom for en god actionsport-prat, og for å se nærmere på utstyret vi fører! 

Fornuftige priser, får vi gjennom direkteimport av merkevarer som Slingshot, SabFoil (tidl. Moses), Patrik, Goya, KT, Quatro, Ezzy, Rip Curl, NeilPryde, JP, Solite, MFC, AL360, Reedin, Airush, Never Summer med mer.

Lukk

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søk

Handlevogn

Handlevognen din er tom
Handle nå