Besøk også butikken i Vestby!

Kort vei fra E6-en mellom Oslo og Larkollen / Hvaler / Svenskekysten.

Gratis levering på døra ved kjøp over 800 -- Henvendelser og bestillinger behandles og sendes daglig -- Butikken i Vestby er åpen Man-Fre 14-18, Lør 10-18 -- Vi åpner på forespørsel utenom åpningstid

Wingfoiling og wingsurfing

Slingshot Slingwing

Årets store hit, er wingfoiling og wingsurfing. På en måte, er dette en slags hybrid mellom kiting og windsurfing. Den største forskjellen er at det er veldig mye enklere å lære seg, og det har et større bruksområde. Det er kun fantasien som setter grenser for hva du kan bruke surfvingen til. Seilbrett, nye som gamle, foilbrett, SUP, kajakk, ski, snowboard, skateboard eller hva du har lyst å bruke den til - det er helt opp til deg!

Den kanskje aller største fordelen med en surfevinge, er hvor enkel den er å ta med seg og å rigge den opp. Du slipper mange deler som i brettseiling og lange liner som i kiteboarding. Bare helt enkelt, og det beste fra to verdener - og mye billigere!

For de som allerede utøver en surfsport, er wingfoiling og -surfing et perfekt og morsomt tillegg for dager der forholdene kanskje ikke er gode nok til at de ellers hadde vært på vannet. Det utvider mulighetene du har til å ha det gøy og å være aktiv på vannet.

For de som ikke er så kjent med surfsporter, er en surfvinge antakelig den letteste måten å komme i gang med surfsport på. Med et SUP-brett i tillegg, er du raskt i gang!

Se våre sider med surfevinger, foilbrett og surfbrett som er egnet for dette!

Det er likevel lett å se seg blind på alle mulighetene - og ikke minst har valget av brett stor påvirkning på hvordan du kan bruke vingen. Vi i SURF1 hjelper deg derfor gjerne i gang med å finne det utstyret du vil ha mest glede av på vannet! Ta kontakt med oss i butikken for råd og veiledning.

 

...er du litt usikker på hvordan de ulike surf-grenene er sammenlignet med en surfevinge, så ta en titt på Slingshot sin sammenligning av wing vs kite vs wind.

Wingsurf vs Windsurf vs Kiting
Lukk

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søk

Handlevogn

Handlevognen din er tom
Handle nå